Savonlinnan OLKA-piste aukeaa Sosterin Kansalaistorille

Savonlinnan OLKA-piste aukeaa Sosterin Kansalaistorille

valk must pohja oiva ilona toivo helmi

Savonlinnan OLKA-piste sijoittuu Sosterille valmistuvalle Kansalaistorille. Kansalaistori sijaitsee sairaalarakennuksen ja uudisrakennuksen väliin jäävässä tilassa. OLKA-piste avataan 9.5.2022.

OLKA-pisteen päivystys 9.5.2022 lukien ma-pe (poikkeuksena 10.5.2022 ei päivystystä): ma-to klo 9-14, pe klo 9-13

OLKA Savonlinna nettisivuston www.olkasavonlinna.fi TEEMAPÄIVÄT -osion kautta pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen mm. toiminnan esittelyyn, teemapäivän, palvelun tai tapahtuman järjestämiseen OLKA-pisteelle Kansalaistorin alueelle. Teemakalenteriin voi ilmoittaa toimintoja 9.5.2022 lukien. HUOM! Poikkeuksena päivä 10.5.2022; ei teemapäivävarauksia.

OLKA-pisteen ja Kansalaistorin alueen toimintojen kuukausiohjelma, teemakalenteri, julkaistaan kuukausittain, toiminnan käynnistyessä. Teemakalenteri julkaistaan mm. OLKA Savonlinna nettisivustolla, OLKA Savonlinna Facebookissa, Kansalaistorin näyttötaululla, Sosterin Intrassa sekä paperiversiona OLKA-pisteellä.

ILONA-vapaaehtoisten ensimmäinen valmennus on suunniteltu järjestettäväksi kevään-alkukesän 2022 aikana. Tarkemmasta valmennusajankohdasta tiedotamme lähempänä.

Järjestöjen ja yhdistysten esitteitä, vertaisryhmien esitteitä sekä lehtiä voi tuoda/postittaa Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:lle/OLKA-toiminta, Pappilankatu 3, 57100 Savonlinna TAI 9.5.2022 lukien materiaaleja voi toimittaa suoraan OLKA-pisteelle Sosterin Kansalaistorille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan OLKA-toimintaan 😊!

 

Yhteistyöterveisin,

Mirja Turkka, hankekoordinaattori
OLKA Savonlinna
044 741 9820
mirja.turkka@kolomonen.fi

Scroll to Top